Anmäl dig nu!

Läs mer om priser, mingelmiddagen och hotellrabatter nedan, eller gå direkt till anmälan här. 

Alla som anmält sig till Mötesplats Digitala Västerbotten måste registrera sig i vår konferensplattform, även du som deltar på plats i Skellefteå. Först då kan du delta fullt ut i hela konferensen och i alla seminarier. Länk kommer via din e-post i november.

Delta online
Registrera dig i vår konferensplattform och delta i konferensen och alla seminarier.
Tid: kl. 13.00 den 5 december
Pris: Deltagande online 1 000 kr, partners 500kr, politiker i Västerbotten 0 kr

Delta på plats
I år håller vi till i Sara kulturhus, Skellefteå, på Scen 1. Vi har egen garderob i Norra foajén där du också kan passa på att besöka våra utställare på mingelytan. Vi dukar upp med runda bord direkt på scenen som rymmer strax över 200 personer – så se till att boka din plats nu.
Även du som deltar på plats måste registrera dig i konferensplattformen för att ta del av de digitala seminarierna och annat digitalt material genom din telefon eller dator. Ta med hörlurarna!
Tid: kl. 13 den 5 december
Plats: Sara kulturhus, Norra entrén. Välj ingång B till Scen 1
Pris: Deltagande på plats 2 000 kr

Mingelmiddag
Passa på att träffa gamla kollegor och skapa nya kontakter. Klockan 19.00 samlas vi på nyöppnade restaurang Cinco i Skellefteå stadshotell. Här står en god mingelmiddag uppdukad och baren är öppen. Även om du inte har tid att närvara på plats under dagtid är du välkommen att delta på middagen.
Från scenen bjuder vi på underhållning, intervjuar några spännande personer och delar ut Guldmolnet. Läs mer och nominera din kandidat till Guldmolnet här.
Tid: 5 december kl. 19.00
Plats: Restaurang Cinco, Stationsgatan 8
Pris: Mingelmiddag med underhållning och prisutdelning 500 kr

Rabatt på hotellrum
Wood Hotel ger 20% på det dynamiska priset (dvs olika pris olika dagar). Rabatten gäller måndag 4 dec och tisdag 5 dec. Detta gäller fram till 2 veckor innan konferensstart. Ju tidigare du bokar desto billigare.
Boka via länken: MDV2023 – The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Comfort Hotel Skellefteå (Stadshotellet) ger 12% rabatt på ordinarie priser
Bokning via co.skelleftea@strawberry.se,
Uppge bokningskod: MDV2023

Till startssidan