Tillsammans för regionens utveckling

Bli vår partner!

Mötesplats Digitala Västerbotten 2021 blir en aktuell och viktig konferens  kring verksamhetsutveckling och digitalisering under temat ”Det hållbara samhället- vår gemensamma utmaning” där vi räknar med stor uppslutning från både privat och offentlig sektor. Målgruppen är ledande tjänstepersoner med ansvar för verksamhetsutveckling och beslutsfattare. Samverkan har från starten varit vårt framgångskoncept och vi välkomnar dig att vara med! 

Som partner till Mötesplats Digitala Västerbotten kan du vara Huvudparter, Partner eller Junior Partner. Huvudparter och partner innebär exponering av ditt företag i olika format, både innan och under konferensen. Du får även fördelar gällande biljettinköp för deltagande samt rätten att kalla ditt företag för stolt Partner/Huvudparter till Mötesplats Digitala Västerbotten i alla de sammanhang där ditt företag vill förknippas med digitalt- eller annan form av regionalt- eller nationellt utvecklingsarbete.

Som Huvudparter får du bidra med eget innehåll i konferensens expoyta, delta i rundabordsdiskussioner och i samarbete med Digitala Västerbotten erbjuda föreläsare. 

Expo är en nyhet för 2021 som ger huvudpartners ett eget digitalt mötesrum med möjlighet att erbjuda innehåll i form av inspelat material, kort föreläsning, aktivitet eller samtal. Deltagare kan ställa sina frågor både live och i chatten som ni får tillgång till efteråt. Expoytan kommer att vara en del av programmet med lärande och aktiviteter, öppen vid särskilda tillfällen under konferensen, samt före och efter konferensen. 

Som Junior Partner får du associations-, relations- och medverkansrättigheter till Mötesplats Digitala Västerbotten, men i en lite mer avskalad form än tidigare nämnda partnerskap. Som Junior Partner har du rätten att gå under benämningen officiell Junior Partner eller stolt Junior Partner till Digitala Västerbotten. Självklart lyfter vi fram er logotyp på vår webbsida under rubriken Partners 2021.

Låter det intressant? Hör av dig till Krister Ruth. 
krister.ruth@regionvasterbotten.se
070-663 75 63

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling