Huvudtalare 2020

Ingress en fantasstisk uppsättning talare lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Darja Isaksson

Betydelsen av innovation

Betydelsen av innovation ökar i en kris, och när näringslivets förutsättningar försämras får staten en allt viktigare roll.  Darja talar om hur kan vi ta vara på förändringsviljan i samhället. 

Palle Lundberg

Helsingborg – en av Europas mest innovativa städer

Pressad ekonomi och ökade förväntningar från invånare kräver nya och utvecklade förmågor hos chefer och medarbetare. Palle berättar om att leda den omställning som är nödvändig för att lyckas. 

Virginia Dignum

What is responsible AI an why does it matter?

Med artificiell intelligens kommer stora möjligheter och utmaningar. Virginia talar om hur vi kan ta ansvar för en framtid där digitalisering och artificiell intelligens används på ett ansvarsfullt sätt. 

Carl Heath

Det demokratiska samtalet i en digital tid

Samhällets digitalisering förändrar förutsättningarna för det demokratiska samtalet. Vi behöver en ökad förmåga att motstå desinformation, propaganda och näthat. Hur stärker vi vår demokrati och ökar vår motståndskraft i en digital tid?

Maria Ekberg Brännström

Vi ses i framtiden!

Maria inspirerar oss att se framåt! En liten hälsning till post Covid, men också en hyllning till att mötas, hur formen än kommer att bli i framtiden. 

Till startssidan