Talare 2020

Detta år fick vi på grund av pandemin inte träffas därför direktsände vi konferensen från en studio. Det betydde att vi tog in i stort sett alla talare via länk. I studion fick endast totalt sju personer vistas samtidigt, det krävde sin logistik men det gick bra. Cirka 450 personer deltog digitalt i konferensen.

Nedan kan du titta på våra huvudtalare. Klicka här så hittar du våra valbara seminarier.

Darja Isaksson

Betydelsen av innovation

Betydelsen av innovation ökar i en kris, och när näringslivets förutsättningar försämras får staten en allt viktigare roll.  Darja talar om hur kan vi ta vara på förändringsviljan i samhället. 

Palle Lundberg

Helsingborg – en av Europas mest innovativa städer

Pressad ekonomi och ökade förväntningar från invånare kräver nya och utvecklade förmågor hos chefer och medarbetare. Palle berättar om att leda den omställning som är nödvändig för att lyckas. 

Virginia Dignum

What is responsible AI an why does it matter?

Med artificiell intelligens kommer stora möjligheter och utmaningar. Virginia talar om hur vi kan ta ansvar för en framtid där digitalisering och artificiell intelligens används på ett ansvarsfullt sätt. 

Carl Heath

Det demokratiska samtalet i en digital tid

Samhällets digitalisering förändrar förutsättningarna för det demokratiska samtalet. Vi behöver en ökad förmåga att motstå desinformation, propaganda och näthat. Hur stärker vi vår demokrati och ökar vår motståndskraft i en digital tid?

Maria Ekberg Brännström

Vi ses i framtiden!

Maria inspirerar oss att se framåt! En liten hälsning till post Covid, men också en hyllning till att mötas, hur formen än kommer att bli i framtiden. 

Till startssidan