Årets evenemang

Den 14-15 december träffas vi i Umeå Folkets Hus eller online i vår sändningsplattform. Precis som tidigare år kommer medverkande, keynotetalare och deltagare att bidra från många olika platser i Västerbotten och Sverige. Se hela programmet här.

 

Nyheter 2022

Workshops och rundabordssamtal där du både digitalt och på plats, där kan vara aktiv och bidra med ditt perspektiv och dina erfarenheter.

Digital och fysisk utställarmiljö där näringsliv, offentlig sektor och andra aktörer kan mötas och lära av varandra.

Guldmolnet – ett nytt årligt pris delas ut till en verksamhet som framgångsrikt arbetat för digital utveckling i Västerbotten. Prisutdelning sker under middagen den 14 december.

 

Läs mer årets keynotes

Patrik Sundström, Chief Digital Officer på SKR, som med sitt nationella perspektiv kommer att tala om den digitala utvecklingen i Västerbotten och Sverige.

Anna Bellman, kommunikationsexpert som 2022 kvalat in på listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer. Hon talar om hur vi kommunicerar och skapar engagemang i det digitala arbetslivet, om digitala möten och den hybrida arbetsplatsen.

Tobias Anderexpert inom informationssäkerhet som talar om hur vi kan bygga en säker organisation i en digital tid. 


Medverkande

Kalix kommun som i december 2021 drabbades av en hackerattack där inkräktarna krävde en lösensumma för att stoppa krypteringen. Hör om hur kommunen vägrade gå den vägen.

Sundsvalls kommun som valts till Sveriges digitaliseringskommun 2022. Hur blir man Sveriges digitaliseringskommun? Sundsvalls filosofi är att det de gör ska kunna återanvändas av andra.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här

14–15 december online och på plats i Umeå Folkets Hus.

Årets tema

”Västerbotten – en levande plats” är konferensens röda tråd. Att arbeta, lära och delta i det demokratiska samtalet i hela regionen möjliggörs genom digitala lösningar och digital kompetens.

Till startssidan