Årets evenemang

För sjunde året i rad möts beslutsfattare och tjänstepersoner med ansvar för verksamhetsutveckling och digitalisering i Norra Sverige för att dela erfarenheter och skapa framåtrörelse i omställningen av samhället.

Online och i Sara kulturhus i Skellefteå
Den 5–6 december träffas vi online i vår sändningsplattform eller i prisbelönta och klimatsmarta Sara Kulturhus i Skellefteå. Precis som tidigare år kommer medverkande, keynotetalare och deltagare att bidra från många olika platser i Västerbotten och Sverige.
Mötesplatsen innehåller seminarier och rundabordssamtal där du kan bidra med ditt perspektiv, både digitalt och på plats.
Vi erbjuder både digital och fysisk utställarmiljö där näringsliv, offentlig sektor och andra aktörer kan mötas och lära av varandra. 

Mingelmiddag med Guldmolnet och AI
Priset Guldmolnet delas ut till en verksamhet som framgångsrikt arbetat för digital utveckling i Västerbotten under mingelmiddagen den 5 december. Här kommer vi också att samtala om AI och kulturella och kreativa näringar.

Digitalt studiebesök i Sara kulturhus!
Häng med i videon där projektledare Andreas Skog utforskar 10 höjdare i Sara kulturhus.
Varmt välkommen!

Anmäl dig här

5–6 december online och på plats i Skellefteå.

Föregångare i omställning

Digitaliseringen ger möjligheter för Västerbotten att vara “föregångare i omställning” – uppkopplad, jämlik och hållbar.

Till startssidan