Inspiration i Digitala december

Tillsammans med våra partners bjuder vi på inspiration i Digitala december. Alla anmälda har veckan innan mötesplatsen möjlighet att fördjupa sig, nätverka och delta i intressanta seminarier och forumdiskussioner.

– Nu kan alla vi som är intresserade av digitaliseringens möjligheter träffas redan innan Mötesplats Digitala Västerbotten. Jag tror att det skapar ett stort mervärde både för partners och deltagare att i få bidra med sin kunskap och sina erfarenheter före, under och efter själva mötesplatsen säger Andreas Skog, innehållsansvarig och mötesplatsens moderator.

Glimtar från programmet i Digitala december

Skellefteå kommun kommer att berätta om vad som krävs för att lyckas med utvecklingen av användvärda e-tjänster. Umeå kommun kommer att dela med sig av ett innovationsarbete, Den digitala fritidsgården. Bitoreq, specialister inom automatisering visar hur vi på smarta sätt kan frigöra tid och kvalitetssäkra välfärden. Telia kommer att dela med sig av sin kunskap om suveräna molnlösningar som ger och en säker infrastruktur.

Se hela programmet med datum och tider här!

För att ta del av programmet behöver du vara anmäld och registrerad i vår eventplattform, anmälan är fortfarande öppen!

Anmäl dig här

5–6 december online och på plats i Skellefteå.

Föregångare i omställning

Digitaliseringen ger möjligheter för Västerbotten att vara “föregångare i omställning” – uppkopplad, jämlik och hållbar.

Till startssidan