Välkommen till Mötesplats Digitala Västerbotten!

Mötesplats Digitala Västerbotten 2021 sänds online från Skellefteå och Sara kulturhus 7-8 december. Vi samlas under rubriken “Det hållbara samhället i en digital tid”.

Det senaste året har kraften i den digitala utvecklingen och samarbete hjälpt oss att kunna fortsätta kommunicera, lära och arbeta mitt i en pandemi. På samma sätt behövs snabba och kraftfulla förändringar och samarbete för att utveckla ett mer hållbart samhälle.

Västerbotten är väl rustat för framtidens digitala samhälle och i norra Sverige leder vi omställningen till grön energi. Här har vi möjlighet att forma framtiden, men vi behöver investera i nya teknologier, ny kunskap och utveckla riktlinjer som ger rätt förutsättningar för innovativa lösningar att accelerera grön utveckling.

Mötesplats Digitala Västerbotten lyfter den digitala utvecklingen i länet för att skapa engagemang, förändringsmöjligheter och en mer jämlik digitalisering. När vi gör det tillsammans kan vi skapa det hållbara samhället – i en digital tid.

Vi ses online!
Anna Petterson, Regional utvecklingsdirektör och
Andreas Skog, samordnare digitalisering.

Anmäl dig här

14–15 december online och på plats i Umeå Folkets Hus.

Årets tema

”Västerbotten – en levande plats” är konferensens röda tråd. Att arbeta, lära och delta i det demokratiska samtalet i hela regionen möjliggörs genom digitala lösningar och digital kompetens.

Till startssidan