Nominera till Guldmolnet!

Nu är det dags att synliggöra den digitala utveckling som pågår i Västerbotten.

Guldmolnet är Västerbottens utmärkelse till verksamheter i offentlig sektor som utvecklar länet med hjälp av digitalisering. Priset är instiftat av Strategirådet för digital utveckling för att lyfta och motivera det arbete som görs inom det här spännande fältet. Priset delas ut på Mötesplats Digitala Västerbotten, och nu är det dags att nominera goda exempel och tänkbara vinnare för 2023. 

– Det pågår massor av bra digital utveckling i Västerbotten och genom Guldmolnet vill vi lyfta fram våra lokala stjärnor som varje dag jobbar för att skapa en smartare välfärd, säger Eleonor Hedman, kommunchef i Norsjö kommun och medlem av Strategirådet. 

Jury 
Guldmolnets jury består av representanter från Strategirådet för digital utveckling och Mötesplats Digitala Västerbotten med partners: Eleonor Hedman kommunchef Vännäs kommun, Hanna Lundborg digitaliseringsstrateg SKR, Eva-Marie Marklund strateg Regional utveckling, Region Västerbotten, Andreas Carlsson Senior sales manager Telia Company AB och David Lindström VD AC-net.

Var med och nominera du också! Skicka in din kandidat senast den 31 oktober. 
Läs mer om hur du nominerar här!

Anmäl dig här

5–6 december online och på plats i Skellefteå.

Föregångare i omställning

Digitaliseringen ger möjligheter för Västerbotten att vara “föregångare i omställning” – uppkopplad, jämlik och hållbar.

Till startssidan