Anmälan är öppen! MDV 2023, 5–6 december

Välkommen till årets stora konferens om digitalisering och verksamhetsutveckling! 5–6 december online och i år på plats i Skellefteå.  

Välkommen till årets stora konferens om digitalisering och verksamhetsutveckling! 5–6 december online och i år på plats i Skellefteå.
 
För sjunde året i rad möts beslutsfattare och tjänstepersoner med ansvar för digitalisering, verksamhetsutveckling och innovation i Norra Sverige för att få inspiration, dela erfarenheter och kraftsamla i omställningen till ett mer hållbart samhälle.
 
Inspireras tillsammans
Keynotes blandas med seminarier och rundabordssamtal där du kan bidra med ditt perspektiv, både digitalt och på plats, tillsammans med deltagare från många olika platser i Västerbotten och Sverige. Mötesplats Digitala Västerbotten har också en såväl digital som fysisk utställarmiljö där näringsliv, offentlig sektor och andra aktörer kan mötas och lära av varandra. 
 
Årets tema: Föregångare i omställning
Västerbotten och Norrbotten är ett av de viktigaste områdena för den gröna omställningen, där bättre utnyttjande av digitala möjligheter är en del i det viktiga arbetet.
– MDV är mötesplatsen för alla som arbetar med digitalisering och innovation. I år är temat Föregångare i omställning, och då kommer fokus mycket att vara på hur vi kan ställa om och skapa ett mer hållbart Västerbotten. Jag ser också fram emot att få veta mer om hur Sveriges kommuner och regioner vill stötta den digitala utvecklingen i Västerbotten, säger Andreas Skog, projektledare.
 
Mingelmiddag med Guldmolnet och AI
Priset Guldmolnet delas ut till en verksamhet som framgångsrikt arbetat för digital utveckling i Västerbotten under mingelmiddagen den 5 december. Här kommer vi också att samtala om AI och kulturella och kreativa näringar.
 
Anmälan är öppen
Nu kan du anmäla dig till MDV 2023. Ta chansen att mötas, inspireras, nätverka och skapa nya idéer.
– Vi hoppas locka dig som gillar att skapa bättre välfärd och samhällsnytta i Västerbotten och Sverige genom handfast samverkan inom digitalisering! Vi hoppas också att du som är intresserad av hur vi i Västerbotten kan använda kraften från både innovation och digitalisering (står redo för två inspirerande dagar), den behöver vi använda för att göra omställningen till ett mer hållbart samhälle – tillsammans! säger Malin Bergvall, samordnare digitalisering och innovationsledning, Region Västerbotten.
 
Anmäl dig idag – välkommen!

Anmäl dig här

5–6 december online och på plats i Skellefteå.

Föregångare i omställning

Digitaliseringen ger möjligheter för Västerbotten att vara “föregångare i omställning” – uppkopplad, jämlik och hållbar.

Till startssidan