Digitalisering och hållbarhet hänger ihop

Vill du bli inspirerad i ditt arbete för en hållbar utveckling? Då ska du lyssna till vår keynote Karin Nyberg som talar om vikten av att förstå sin egen roll i skapandet av ett samhälle vi vill leva i – och att visualisera en attraktiv framtid.

Karin Nyberg är VD och medgrundare till konsultbolaget Xvii som arbetar med hållbar affärsutveckling och cirkulär design. Hon är en drivande kraft i Sverige när det gäller att skapa och utveckla näringslivets kompetens för att lyckas i den hållbara omställningen.

Under sin föreläsning kommer Karin att reda ut begreppen kring hållbarhet och digitalisering – två megatrender som hänger tätt ihop. Hon kommer att prata om hur digitaliseringen är ett verktyg för att förstå utmaningar, ändra beteenden och skapa hållbara lösningar. Hon lyfter även hur viktigt det är att hela samhället integreras och har tillgång till utvecklingen, i en tid när allt förändras väldigt snabbt.

Vilket samhälle vill vi skapa och vad är utmaningen i vår förändringsresa? Missa inte Karin Nyberg på tisdagen den 7 december kl.13:20. Hon deltar på plats i Sara kulturhus.

Mer om Karin Nyberg

Karin Nyberg är VD och medgrundare till konsultbolaget Xvii. Hon sitter även i styrelsen för NMC, Nätverket för hållbart näringsliv. Hon är civilekonom och har tidigare arbetat på Sustainergies, är medgrundare till YSP, Young Sustainability Professionals och var tidigare chef för hållbarhet- och digitaliseringserbjudandet på Cartina AB

Anmäl dig här

5–6 december online och på plats i Skellefteå.

Föregångare i omställning

Digitaliseringen ger möjligheter för Västerbotten att vara “föregångare i omställning” – uppkopplad, jämlik och hållbar.

Till startssidan