Huvudtalare 2020

Darja Isaksson

Betydelsen av innovation

Betydelsen av innovation ökar i en kris, och när näringslivets förutsättningar försämras får staten en allt viktigare roll.  Darja talar om hur kan vi ta vara på förändringsviljan i samhället. 

Palle Lundberg

Helsingborg – en av Europas mest innovativa städer

Pressad ekonomi och ökade förväntningar från invånare kräver nya och utvecklade förmågor hos chefer och medarbetare. Palle berättar om att leda den omställning som är nödvändig för att lyckas. 

Virginia Dignum

What is responsible AI an why does it matter?

Med artificiell intelligens kommer stora möjligheter och utmaningar. Virginia talar om hur vi kan ta ansvar för en framtid där digitalisering och artificiell intelligens används på ett ansvarsfullt sätt. 

Carl Heath

Det demokratiska samtalet i en digital tid

Samhällets digitalisering förändrar förutsättningarna för det demokratiska samtalet. Vi behöver en ökad förmåga att motstå desinformation, propaganda och näthat. Hur stärker vi vår demokrati och ökar vår motståndskraft i en digital tid?

Maria Ekberg Brännström

Vi ses i framtiden!

Maria inspirerar oss att se framåt! En liten hälsning till post Covid, men också en hyllning till att mötas, hur formen än kommer att bli i framtiden. 

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling