Det hållbara samhället i en digital tid – vår gemensamma utmaning

Årets tema länkar ihop den digitala transformationen med den hållbara transformationen – något som är helt nödvändigt för att vi ska klara av att snabbt ställa om samhället. 

– Coronakrisen är en väckarklocka och en uppmaning till hur vi måste agera i framtiden. Ett hållbart samhälle är allas främsta uppdrag, och samarbete är en förutsättning för att klara det. Därför blev årstemat för 2021 ganska självklart, säger Rickard Carstedt (S), regionråd vid Region Västerbotten. 

Det hållbara samhället i en digital tid handlar om framtidens arbete och arbetsplats, hur kan nya arbetssätt och ny teknik hjälpa oss att skapa en smartare välfärd och samhälle? Det handlar om den sociala hållbarheten och kulturen som förändras i en digital tid och det handlar också om den ekologiska hållbarheten, hur kan nya innovationer och affärsmodeller stödja ett mer hållbart sätt att leva?

Årets Mötesplats Digitala Västerbotten sänds digitalt från kulturhuset Sara i Skellefteå 7-8 december, målgruppen är ledande tjänstepersoner och beslutsfattare med ansvar för verksamhetsutveckling i både offentlig och privat sektor. Varmt välkommen!

Läs mer om årstemat på Region Västerbottens webbplats


Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling