Lena vann guldbiljetter!

– Det ska bli väldigt intressant, säger Lena Bieblad om sitt deltagande på Mötesplats Digitala Västerbotten. Vi har en spännande framtid att möta och den här konferensen kommer perfekt i tid. Jag ser särskilt fram emot föresläsningen om ”Framtidens hållbara arbetsplats” med Nina Bozic.

Lena Bieblad blev den lyckliga vinnaren i utlottningen av guldbiljetter, vilket innebär att hon tillsammans med en medbjuden person får delta i kostnadsfritt under konferensens båda dagar i Sara kulturhus, inklusive middag.

Lena arbetar i projektet Hållbara arbets- och tjänsteresor (HAR) på Region Västerbotten och hon säger att hon ser hur konferensen kopplar med hennes arbetsuppgifter i projektet:

– Hållbarhet och digitalisering hänger ihop. I HAR märker vi tydligt vilken snabb förändring som pågår, till exempel när det gäller inställningen till flexibla arbetsplatser.

Lena Bieblad kommer från Umeå och med sig till Mötesplats Digitala Västerbotten tar hon HARs projektledare Ingela Bottke som är stationerad i Lycksele.
– Det vardagliga arbetet sköts digitalt så jag känner att jag uppskattar lite extra att få träffas och ses fysiskt ibland, säger Lena.

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling