Digitalisering och hållbarhet hänger ihop

Vill du bli inspirerad i ditt arbete för en hållbar utveckling? Då ska du lyssna till vår keynote Karin Nyberg som talar om vikten av att förstå sin egen roll i skapandet av ett samhälle vi vill leva i – och att visualisera en attraktiv framtid.

Karin Nyberg är VD och medgrundare till konsultbolaget Xvii som arbetar med hållbar affärsutveckling och cirkulär design. Hon är en drivande kraft i Sverige när det gäller att skapa och utveckla näringslivets kompetens för att lyckas i den hållbara omställningen. 

Under sin föreläsning kommer Karin att reda ut begreppen kring hållbarhet och digitalisering – två megatrender som hänger tätt ihop. Hon kommer att prata om hur digitaliseringen är ett verktyg för att förstå utmaningar, ändra beteenden och skapa hållbara lösningar. Hon lyfter även hur viktigt det är att hela samhället integreras och har tillgång till utvecklingen, i en tid när allt förändras väldigt snabbt. 

Vilket samhälle vill vi skapa och vad är utmaningen i vår förändringsresa? Missa inte Karin Nyberg på tisdagen den 7 december kl.13:20. Hon deltar på plats i Sara kulturhus.  

Mer om Karin Nyberg

Karin Nyberg är VD och medgrundare till konsultbolaget Xvii. Hon sitter även i styrelsen för NMC, Nätverket för hållbart näringsliv. Hon är civilekonom och har tidigare arbetat på Sustainergies, är medgrundare till YSP, Young Sustainability Professionals och var tidigare chef för hållbarhet- och digitaliseringserbjudandet på Cartina AB

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling