Välkommen till Mötesplats Digitala Västerbotten!

Mötesplats Digitala Västerbotten 2021 sänds online från Skellefteå och Sara kulturhus 7-8 december. Vi samlas under rubriken “Det hållbara samhället i en digital tid”.

Det senaste året har kraften i den digitala utvecklingen och samarbete hjälpt oss att kunna fortsätta kommunicera, lära och arbeta mitt i en pandemi. På samma sätt behövs snabba och kraftfulla förändringar och samarbete för att utveckla ett mer hållbart samhälle.

Västerbotten är väl rustat för framtidens digitala samhälle och i norra Sverige leder vi omställningen till grön energi. Här har vi möjlighet att forma framtiden, men vi behöver investera i nya teknologier, ny kunskap och utveckla riktlinjer som ger rätt förutsättningar för innovativa lösningar att accelerera grön utveckling.

Mötesplats Digitala Västerbotten lyfter den digitala utvecklingen i länet för att skapa engagemang, förändringsmöjligheter och en mer jämlik digitalisering. När vi gör det tillsammans kan vi skapa det hållbara samhället – i en digital tid.

Vi ses online!
Anna Petterson, Regional utvecklingsdirektör och
Andreas Skog, samordnare digitalisering.

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling