Årets Mötesplats sänds från Sara kulturhus i Skellefteå

– Vi behöver mötas, för att utveckla nya idéer och bli inspirerade av andras tankar. Tillsammans skapar vi framtiden, säger Maria Ekberg Brännström, VD Sara kulturhus.

Västerbotten är en global pionjär när det handlar om hållbarhet och därför känns det extra roligt att årets Mötesplats Digitala Västerbotten planeras att sändas från Sara Kulturhus som är ett av världens högsta trähus. Höga hus har alltid varit en signal för en plats som driver utveckling. 

Sara kulturhus är en symbol för att vi vågar och kan, men också för kreativitet och samverkan. Det är ett bygge som inte hade kunnat göras om man inte hade jobbat tillsammans. Tilliten till kunskapen och expertisen mellan arkitekterna, ingenjörerna, träindustrin och forskning var det som möjliggjorde projektet

Med allt vi nu har framför oss vad det gäller tillväxt, låt oss då sätta ambitionen att det ska bli större hållbara samhällen vi skapar.

Hur gör vi våra växande samhällen smartare, säkrare och bättre från ett hållbarhetsperspektiv? Bäst gör vi det tillsammans.

Maria Ekberg Brännström, VD Sara kulturhus 

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Anmäl dig här

Du kan delta online eller unna dig en guldbiljett och vara med på plats i kulturhuset. I en guldbiljett ingår även middag och underhållning.

7-8 december 2021.

Årets tema

”Det hållbara samhället i en digital tid” är konferensens röda tråd. Temat inbjuder till intressanta samtal om framtidens arbetsplats, den sociala hållbarheten och den nya tekniken och välfärden – när digitaliseringen inte längre är valbar.

Kontakta oss

Projektledare 
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63
 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling