NYHET_moderatorer

De blir moderatorer på årets Mötesplats

Anna Kelly och Andreas Skog är både erfarna samtalsledare och välbekanta namn inom samhällsutveckling och digitalisering. Tillsammans kommer de att guida oss online under Mötesplats Digitala Västerbotten den 8-9 december.

Anna Kelly är verksamhetsutvecklare med 25 års erfarenhet av att omsätta digitaliseringens möjligheter inom myndigheter, kommun och som konsult. Hon har ett särskilt fokus på samhällets, organisationers och individers omställningsförmåga i föränderliga tider. Det är inte första gången hon är moderator för en konferens inom Region Västerbotten och vi hälsar henne varmt välkommen tillbaka!  

Andreas Skog är samordnare inom digitalisering på Digitala Västerbotten och arbetar med digital kompetens. I rollen som moderator har han bland annat medverkat vid Mötesplats Lycksele och Almedalen. 2016 fick han Surfalugnt-priset för Sveriges bästa internetsatsning för unga och vuxna med föreställningen #nätkärlek. Det blir tredje gången gillt för Andreas att både stå som värd och moderator för Mötesplats Digitala Västerbotten. 

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Kontakta oss

Projektledare 
IDA LAESTANDER
tel: 073 – 069 91 16
ida.a.laestander@regionvasterbotten.se

Program
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling