Utskrift

Ann Hellenius inleder årets konferens

Med en gedigen kunskap om ledarskap och digitalisering och dessutom vald till en av Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2020

Så kan vi stolt presentera Ann Hellenius som inleder Mötesplats Digitala Västerbotten.

Just nu är ledarskap och självledarskap av flera anledningar extra utmanande. Vi står alla inför snabba omställningar och digitaliseringen driver upp utvecklingstakten ytterligare. Vad kan man göra för att börja gå i takt med en snabb omvärld på ett hållbart sätt? Missa inte att ta del av Anns föreläsning där hon belyser vilka ledaregenskaper som blir viktigare i en omvärld i snabb förändring och vilka som blir mindre viktiga eller rent av kontraproduktiva. Hur blir man en bra ledare i en tid präglad av digitalisering, artificiell intelligens och exponentiell utveckling?

Under Ann Hellenius ledning utsågs Stockholm till “Most innovative city of the year” 2016 och “Årets digitaliseringskommun” 2017. I dag sitter hon med som rådgivare i regeringens digitaliseringsråd, och i styrelser i både privat och offentlig sektor. För sitt passionerade arbete med digitalisering har Ann Hellenius blivit nominerad till “Årets chef” 2018 av tidningen Chef, utsetts till “Årets CIO” 2017 av IDG och “European CIO of the year” 2016 av IT One.

Ann Hellenius är en uppskattad talare som med härlig energi och stor kunskap verkligen fångar sin publik. Vi är mycket glada att hon är med oss och deltar på plats i Umeå den 8 december!  

 

Årets program

  • Ett hållbart ledarskap i en snabbrörlig tid
  • Digital transformation
  • Innovation och mångfald
  • Artificiell intelligens och etik
  • Fokusera och organisera för ett hållbart liv

Anmäl dig här

Mötesplats Digitala Västerbotten 2020
blir en komplett onlineupplevelse med föreläsare, seminarier och mingel. 
Lunch till lunch den 8-9 december.
Deltagaravgift 1000:- exkl. moms

Kontakta oss

Projektledare 
IDA LAESTANDER
tel: 073 – 069 91 16
ida.a.laestander@regionvasterbotten.se

Program
ANDREAS SKOG 
tel: 073-819 08 63 
andreas.skog@regionvasterbotten.se 

Kommunikation
CECILIA LINDELL
tel: 070-254 57 37
cecilia.lindell@regionvasterbotten.se

Tillsammans för regionens utveckling

Tillsammans för regionens utveckling